TLN - sezóna 2013/2014

14.09.2013 18:30

Pro všechny příznivce kuželek máme určitě dobrou zprávu, a to že Týnišťská liga neregistrovaných se bude konat i v letošním roce. Kvůli loňským technickým problémům bude start letošní ligy začínat vyhlášením loňského ročníku. V tomto ohledu jsme si vzali řadu ponaučení a letošní ročník by měl probíhat k vaší maximální spokojenosti.

Dle zájemců uvažujeme o dvou hlavních variantách:


1) Rozdělení do dvou skupin s přihlédnutí k výsledkům z loňského ročníku. V dané skupině se utká každý s každým, kdy získané body budou rozhodovat o automatickém postupu či baráži do vyřazovacích bojů o umístění. Poslední ze silnější skupiny automaticky padá do skupiny slabší. Na boje o umístění bude rozepsán standardní pavouk, a to pouze v rámci dané skupiny, kdy první zápasy budou rozepsány dle umístění, tedy nejsilnější X nejslabší atd... Vítěz se slabší skupiny automaticky postupuje do skupiny silnější.

2) Pouze jedna skupina, ve které se utká každý s každým, kdy získané body budou rozhodovat o automatickém postupu či baráži do vyřazovacích bojů o umístění. Na boje o umístění bude rozepsán standardní pavouk, kdy první zápasy budou rozepsány dle umístění, tedy nejsilnější X nejslabší atd...

O umístění ve skupině bude rozhodovat celkové skore, v případě stejného výsledku získané body jednotlivých hráčů, a pokud by i toto číslo bylo shodné, rozhodně vzájemný zápas.

Veškeré informace do kdy a u koho se přihlásit obdržíte v týdnu po posvícenském koulení, popřípadě již na něm samotném. Dle počtu přihlášených týmů obdržíte také konkrétní informace o tom, jakým systémem se bude Týnišťská liga neregistrovaných hrát - včetně pravidel. Veškeré informace budou také pravidelně zveřejňovány na tomto webu.

Doufáme, že i letos se zúčastní tak hojný počet týmů, jako tomu bylo v minulých letech.

Zpět

Vyhledávání

© 2012 Všechna práva vyhrazena.